Фонд визначив перелік перших 500 ОСББ-учасників програми “Енергодім”, які отримають підвищений розмір гранту

Фонд визначив перелік перших 500 ОСББ-учасників програми “Енергодім”, які отримають підвищений розмір гранту

Фонд енергоефективності завершив інвентаризацію поданих заявок на участь у програмі “Енергодім” та визначив перелік ОСББ, які отримають підвищений грант. За умовами Програми, це додаткові 20% до основної суми компенсації в залежності від обраного пакету заходів: тобто, 60% для пакету “Легкий” (А) та 70% для пакету “Комплексний” (Б).

За основу для розрахунку беруться подані до Фонду заявки на участь (з дотриманням хронології подачі таких заявок до банків-партнерів).

Датою надходження до Фонду п’ятисотої заявки на участь вважається дата отримання такої заявки будь-яким з банків-партнерів Фонду. 

На всі заявки на участь, що надійшли до Фонду в день надходження п’ятисотої заявки на участь, у разі подальшого її схвалення Фондом, поширюється такий самий розмір гранту, як і на перші 500 заявок на участь (за умовами Програми “Енергодім” у редакції від 17 грудня 2020 року).

Повний перелік 500 ОСББ-учасників Програми.

ВАЖЛИВО! Починаючи з 501-ї заявки ОСББ на участь у програмі “Енергодім” гранти рахуються в розмірі до 70% витрат ОСББ на послуги технічних фахівців та до 50% витрат на роботи, обладнання та матеріали в залежності від обраного пакету заходів. 

Після отримання Фондом від банків-партнерів актів звірки/довідок з переліком зареєстрованих/прийнятих ними заявок ОСББ, усі інші заявки, що будуть надходити до Фонду, не враховуватимуться при формуванні чи оновленні переліку перших п’ятисот заявок ОСББ з підвищеним грантом. 

Чи може змінитися перелік перших 500 заявок?

Всі заявки на участь з переліку перших 500 у робочому порядку розглядаються Фондом. Якщо якась заявка на участь з переліку перших п’ятисот не буде схвалена (та за додаткової умови, що фактична кількість заявок на участь в переліку становить менше п’ятисот), то весь перелік заявок переглядатиметься. Зокрема, до переліку перших 500 заявок буде додана заявка на участь, наступна за хронологією надходження Фонду. Крім того, усі заявк на участь, що надійшли до банків-партнерів в день надходження такої оновленої 500-ї заявки також будуть додані до переліку 500 перших заявок та отримають підвищений грант. 

Отже, буде сформований оновлений перелік усіх заявок, що надійшли до банків-партнерів в цей день та на які поширюються умови видачі підвищеного розміру гранту.

Крім того, для цих проектів розмір гранту на наступних етапах участі у Програмі також буде збільшений.

Які заявки включені до переліку перших п’ятисот та отримають підвищений грант?Заявки яких ОСББ включені до переліку?

  • заявки на участь, подані до банків-партнерів (з дотриманням хронології подання таких заявок до банків-партнерів); 
  • заявки на участь, що були подані як окремі, але потім об’єднані в одну заявку, в перелік включені як дві окремі – за реєстраційними вхідними номерами;
  • в разі, якщо заявка на участь потрапить в число перших 500 заявок у результаті відхилення інших, що були зазначені в переліку до неї, то це буде можливим лише у разі, якщо проект ще не завершено – не схвалено заявку на верифікацію проекту (при покроковій верифікації – не схвалено заявку на верифікацію останнього кроку), та про таке схвалення не повідомлено ОСББ.

Щоб отримати детальну інформацію, зверніться на support@eefund.org.ua або за телефоном (044) 344-28-36

Детальніше про умови програми “Енергодім” за посиланням: https://energodim.org/

Отримайте консультацiю

Онлайн форма

success overlay icon

Вашу заявку надіслано.
Незабаром вам зателефонують

    Ім’я

    Область

    Населений пункт

    Телефон

    E-mail

    Запитання

    За телефоном

    Зателефонуйте на номер +38 044 222 9590 або знайдiть свого регіонального радника на сторiнцi з детальною інформацією:

    Детальна iнформацiя